Beoordeling praktijk

In de huidige maatschappij wordt er steeds meer gekeken naar ervaringen van andere, dit heeft een grote invloed op de keuzes die we maken. Ook in de zorg speelt dit een steeds grotere rol, er is meer aanbod waardoor het maken van een keuze lastiger is.
Daarnaast stellen de zorgverzekeraars steeds meer eisen aan een zorgverlener, zo ook op het gebied van transparantie over de tevredenheid van de geleverde zorg. Hiervoor heeft de praktijk een contract met QDNA afgesloten. QDNA is een extern meetbureau, gespecialiseerd in het verzamelen, beheren en inzichtelijk maken van kwaliteitsindicatoren in de gezondheidszorg. Zij sturen, na akkoord van de patiënt, anoniem een digitale vragenlijsten, waar wij eens per kwartaal de uitslag van krijgen. Het is mogelijk om de vragenlijst via de mail te ontvangen en in te vullen of u kunt deze via een app op de telefoon van de therapeut invullen.

Momenteel scoort de praktijk een 9.7 op de algemene beoordeling. Daar zijn we natuurlijk erg trots op en hopen dat iedereen deze mening deelt!

Ook is het mogelijk de praktijk te beoordelen via de website van Zorgkaart Nederland, www.zorgkaartnederland.nl.