Thuiszorg oefentherapie

Oefentherapie Cesar/Mensendieck in de regio Wijde & Gooisemeren

THUISZORG OEFENTHERAPIE

"De oefentherapeut van regio Wijde & Gooisemeren"

Welkom op de website van Thuiszorg Oefentherapie Wijdemeren E.O.
Hier vindt u alle informatie over de praktijk en onze diensten.


Oefentherapie Cesar/Mensendieck richt zich op het behandelen en voorkomen van klachten tijdens het totale bewegen in het dagelijkse leven. Daarvoor kan iedereen vanaf 8 jaar in de praktijk in Kortenhoef terecht. Hierover meer informatie onder het kopje Cesar/Mensendieck.

Daarnaast bezoeken wij veel ouderen patiënten aan huis, om het bewegen daar zo goed en veilig mogelijk te houden, zo kan iedereen zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Daarover meer informatie onder het kopje Thuiszorg Oefentherapie.

In de praktijk zijn momenteel twee therapeuten werkzaam, Anne Krijnen en Jos Laheij. Meer informatie over ons vindt u onder het kopje therapeuten.

Tegenwoordig werken de beroepsverenigingen Cesar - Mensendieck volledig samen en is het dus oefentherapie Cesar-Mensendieck.
De beroepsvereniging is de VvOCM. Voor meer informatie zie www.VvOCM.nl.

Groepsles

Tijdens de les staat het verantwoord bewegen van het hele lichaam door middel van verschillende (Cesar/Mensendieck) oefeningen centraal. Het zijn voornamenlijk mobiliteit en kracht oefeningen van top tot teen, aangepast op ieders niveau. Bij genoeg animo zal de groepsles zo snel mogelijk starten, de tijd wordt in eerste instantie voor zo ver mogelijk afgestemd op de vraag. U mag 2 keer vrijblijvend mee doen, daarna zit er aan de groepsles een vast bedrag per maand verbonden. Voor meer vragen over de groepsles kunt u contact opnemen met Anne Krijnen: 06-11312252.

Cesar/Mensendieck

Leer meer over wat ons werk inhoud en wat wij voor u kunnen betekenen in de praktijk.

LEES MEER

THUISZORG OEFENTHERAPIE

Leer meer over wat ons werk inhoud en wat wij voor u kunnen betekenen wat betreft het bewegen in uw thuissituatie.

LEES MEER

Therapeuten

Wie zijn wij en wat is onze achtergrond.

LEES MEER

Contact

Stuur ons een mailtje of bezoek de praktijk.

LEES MEER