Even voorstellen!

Onze therapeuten

ANNE KRIJNEN

Zij is sinds 2012 afgestudeerd als Oefentherapeut Cesar aan de Hogeschool Utrecht.

Sindsdien heeft zij zowel binnen de oefentherapie als binnen de thuiszorg ervaring op gedaan. Door deze ervaringen kan zij gericht beweegadvies geven in de thuissituatie.
Verder wordt er regelmatig bijscholing gevolgd om de nodige kennis op peil te houden.

Anne is tevens verantwoordelijk voor de behandelingen in de reguliere praktijk op woensdag. Hier kunt u terecht voor alle klachten aan het bewegingsapparaat die te maken hebben met de houding en het bewegen in het dagelijks leven en revalidatie.

Specialisaties:

  • Valrisicoscreening aan huis
  • Beweegzorg aan huis
  • Motoriek van de ouder wordende mens
  • Inspanningsfysiologie en fysieke training bij ouderen
  • Oefentherapie bij dementerende


Anne staat ingeschreven in het kwaliteitsregister paramedici.

Demi Klomp

Zij is in 2020 afgestudeerd als oefentherapeut aan de Hogeschool Utrecht, zij heeft haar laatste stage gelopen binnen de praktijk en deze succesvol afgesloten waarna zij nu ook werkzaam is als therapeut.

Demi werkt op vrijdag in de praktijk en geeft daarnaast ook groepslessen aan ouderen. In de praktijk kunt u terecht voor alle klachten aan het bewegingsapparaat die te maken hebben met de houding en het bewegen in het dagelijks leven en revalidatie.

Specialisaties:

  • Valrisicoscreening aan huis

Demi staat ingeschreven in het kwaliteitsregister paramedici.

Stance van den Ende

Ik ben Stance van den Ende, samen met Demi neem ik de praktijk waar van Anne Krijnen voor de periode van april t/m augustus 2021. Ik ben een gedreven therapeut die streeft naar aandacht voor klacht(en) en de persoon, wat naar mijn inziens het medicijn vormt voor bewust bewegen.

Specialisaties:

  • ziekte van Parkinson
  • Slaapproblematiek.

Ik heb affiniteit en ervaring met diverse doelgroepen zowel in de praktijk als aan huis, dit maakt mijn werkdag uitdagend en afwisselend. Graag werk ik samen met andere paramedici om de patiƫnt de beste zorg te bieden. Ik ben werkzaam op de vrijdag.

Stance staat ingeschreven in het kwaliteitsregister paramedici.